skip to Main Content

Deze bedrijven hebben zich al aangemeld en zijn aanwezig op de MNi2021:

Airco-Fin – AKANOVA – Axtra Voorzetapparatuur BV – Bakker Springs – Beenen B.V. – Boomsma Distilleerderij – Brllnt Eco Coatings – De Klokslag –  DMT –  Dotec B.V. – FIB Industries – Hydraloop – Itensify – IWC International – JHP Motorparts – Kooi BV – Lambert Instruments BV – Mark Climate Technology – Medusa Radiometrics BV – Movacolor – MPC Industries – NPI /  Nederlandse Plastic Industrie – Noord Nederlandse Draad Industrie – Ocean Grazer – Ostra International Projects BV – PAX Integrated Logistics B.V. – Polem – ProMISe  S&S systems – RTC Group BV – Solidd steel constructures – Score BV – SMI Groep – Nieland –  Swissway Marine Holland B.V. – Cramm – Hydromar –  OD Security – Trivec – Van den Akker Advies – Vesschbikes B.V. – Virtutec BV –  VN Douane – Wafilin Systems BV – YP Your Partner – Aon Risk Solutions – Customs Knowledge – Dutch Export Solutions – Enterprise Europe Network – F.a.x. Translations B.V. – La Gro Geelkerken –

Uit Roemenië: S.C. Antemie S.R.L. – Famatech – Iulius RL – RADOX – HANEG Water – COMINCO Olenta SA – TOTALROM – Plasmaterm

 

Lees waarom je collega-bedrijven deelnemen aan MNi2021.

Ocean Grazer – Ocean Battery.
Een van de 28 West Europese CES 2022 Innovation Awards Honorees Ocean Grazer met de Ocean Battery is ook aanwezig op MNi2021. Het kennen van de juiste persoon, op de juiste plaats en op het juiste moment is cruciaal om een nieuwe technologie op de markt te brengen. Ze zijn genomineerd voor de CES 2022 Innovation Award in de categorie Sustainability Eco-Design & Smart Energy. Ze kunnen elke hulp gebruiken om deze nominatie optimaal te gebruiken om hun nieuwe technologie bekend te maken in de potentiele markt. Dit is een van de redenen dat ze deelnemen aan MNi, de juiste persoon, op de juiste plek op het juiste tijdstip leren kennen.

 

Paul van den Boogaard van het bedrijf Brllnt.
Paul herhaalt mijn vraag: Waarom ik aanwezig ben op MNi2021?? Zijn antwoord:
Nu precies waarvoor Meet the Northern industry 2021 voor staat: Je bedrijf en activiteit onder de aandacht brengen bij het buitenlandnetwerk en bij je collega-ondernemers. Ik wil mijn activiteiten onder de aandacht brengen van Noord-Nederland en het buitenlandnetwerk, als extra toevoeging aan het uitgewerkte Groeiplan voor Nederland en Noord-Europa. Ik wil inspiratie opdoen bij collega-ondernemers, van hen horen en leren. En ik wil mijn buitenlandnetwerk vergroten…………en als dit allemaal in 1 dag kan, dan maakt mij dit erg blij!!
Dus de juiste contacten, op de juiste plaats en op het juiste moment!! Meet the Northern industry 2021.

 

Ad Vester van de Noord Nederlandse Draadindustrie uit Dokkum heeft zich aangemeld om weer aanwezig te zijn op Meet the Northern industry 2021, donderdag 11 november a.s.
Zijn ervaring van de vorige keer was de reden om nu ook weer aanwezig te willen zijn.
Ad zijn reactie over de editie gehouden in 2019:
“Het was al “vanouds” goed georganiseerd en een prachtige dag vol inspiratie.
Ik heb weer fantastische gesprekken kunnen voeren met inspirerende mensen en voor mij weer een reflectie. Het aantal in contacten vind ik dan wat minder van belang, het gaat wat mij betreft om de inhoud.
Ik heb met een van de parallelle sessies meegedaan en dat vond ik zelf wel heel plezierig, omdat je in een kleinere groep rustig van gedachte kunt wisselen. (Goede setting). Dank voor de inspirerende dag!
En complimenten voor de organisatie! Ook nu wordt de MNi2021 een dag vol contacten leggen en inspiratie opdoen! En we houden het allemaal heel erg praktisch.

 

Yoran Braam, Account & export manager bij Trivec: ‘Creating Coating Solutions Together’ voor je houtenvloer is waar ze bij Trivec dagelijks aan werken. En het hebben van een goed netwerk heb je nodig om dit samen te doen!! Trivec is daarom aanwezig op Meet the Northern industry 2021. Ontmoet Branko en Yoran op donderdag 11 november op de MNi2021 en versterk je netwerk.

 

Kooi – Friese onderneming van het jaar 2021: We zijn aanwezig om ons internationale netwerk, maar ook nationale netwerk te versterken. Kennis delen met elkaar brengt ons verder: de juiste persoon, op de juiste plaats op het juiste tijdstip, is cruciaal om succesvol te zijn in het internationaal zakendoen, zoals ook de organisatie van MNi het verwoord.

Back To Top