skip to Main Content

Op maandag 21 september hebben we alvast een voorproefje op MNi2020 georganiseerd. Fons Lamboo en William van Tongeren, chiefs representatives van de NBSO in China, respectievelijk de vestigingen Wuhan en Chengdu, hebben Friesland bezocht en gesproken met vier Friese ondernemingen.

Er zijn concrete vragen gesteld en opdrachten geformuleerd die moeten worden uitgezocht. Een praktische en effectieve dag met als basis het versterken van je internationale netwerk.

Het is dan fijn om te lezen dat Fons en William op social media hun dank uiten voor de door mij georganiseerde dag en de gemaakte verbindingen tussen de bedrijven en de NBSO China.
Tekst van het bericht wat door Fons op LinkedIn is geplaatst: “Dank Greta voor de fantastische organisatie van het NBSO Chengdu en NBSO Wuhan bezoek aan Friesland. Door jouw introducties hebben we vier bedrijven ontmoet die allemaal in de maak industrie zitten en concrete plannen hebben om in China actief te worden. Krijgt zeker vervolg.”

Tekst van het bericht wat door William op LinkedIn is geplaatst: “Veel dank aan Greta en de #frieseexportclub die ons bij elkaar brengt. Wat een goede vibe bij de industrie in het noorden! Veel Friese bedrijven staan aan de wereldtop van de maakindustrie. We kijken uit naar Meet the Northern Industries 2020 en zijn er dan zeker weer bij.”  #mni2020 #nbso #zakendoeninchina

Back To Top