skip to Main Content

Het netwerk event van het jaar, vergroot in één dag je netwerk met een zeer groot aantal bedrijven en landenvertegenwoordigers uit wel 25 landen.
Meet the Northern industry 2023 wordt gehouden op donderdag 16 maart op locatie bij het dynamische bedrijf Veenstra Fritom te Heeg.
MNi2023 = het gesprek, de ontmoeting, de inspiratie en vooral elkaar versterken in het netwerk internationaal en nationaal.

 MNi staat voor een inspirerende netwerkdag in het kwadraat.

MNi2022 is een dag waarop het bedrijfsleven uit het noorden van Nederland zich presenteert aan elkaar en aan ons buitenlandnetwerk en landenvertegenwoordigers uit diverse landen.
Een praktische dag waarop je je netwerk versterkt. Export vraagt om een business case met focus, maar het hebben van het juiste netwerk is essentieel voor het succesvol zijn in het internationaal ondernemen,
Via een gerichte matchmaking brengen wij de je in contact met de landenvertegenwoordigers. Maar er is ook voldoende ruimte voor de spontane ontmoeting en om kennis te maken met elkaar.
MNi is een dag die in het teken staat van het zichtbaar maken van de bedrijven voor het buitenlandnetwerk en voor elkaar.

 

In aanloop tot deze datum blijven we jullie informeren over de deelnemers en actualiteiten.

MNi2023 is de dag die je niet mag missen als je internationaal actief bent!
Ga direct naar de informatie over MNi2022 op deze website.

Meld me aan
Back To Top