skip to Main Content

Wilt u in een korte tijd een nieuwe exportmarkt in beeld gebracht hebben of willen weten welke concurrenten in uw exportmarkt actief zijn? Wilt u voor het eerst uw product exporteren? Of wilt u uw markt uitbreiden? Een deelname aan het project Export Carrousel kan u hierbij helpen.

Tijdens dit project werken een groep nationale en internationale studenten, gedurende een periode van een half jaar, aan uw exportplan en/of vraagstuk. U krijgt ondersteunend advies, we schakelen de NBSO’s en andere externe adviseurs in, die ons verder kunnen helpen met onze export! We organiseren een aantal themabijeenkomsten en u legt contact met andere ondernemers, om zo uw netwerk te vergroten. Deelname aan de Export Carrousel geeft uw inspiratie en gedurende dit half jaar legt u de focus op export! In Friesland wordt het project mede mogelijke gemaakt door de Provincie Fryslân.

In de eerste week van de maanden februari en september start het project en per keer biedt het ruimte voor 8 tot 10 bedrijven.

Wat vinden eerdere deelnemers van dit project: Kremer Products: “We stapten blanco in het project! Het project Export Carrousel heeft ons veel informatie en inzicht opgeleverd. We hebben de samenwerking met de studenten en GJSsupport als positief ervaren: “het enthousiame en de input, maar ook de goed verzorgde bijeenkomsten zijn best een compliment waard.”

Heeft u interesse om deel te nemen? Stuur een e-mail of bel!
Download hier de brochure: Export Carrousel Grenzeloos Groeien | GJSsupport

Back To Top