skip to Main Content

De 13de editie van de Export Carrousel is in februari 2020 van start gegaan met 6 bedrijven en 24 studenten van de NHLStenden – minor international business.
Wilt u in een korte tijd een nieuwe exportmarkt in beeld gebracht hebben of willen weten welke concurrenten in uw exportmarkt actief zijn? Wilt u voor het eerst uw product exporteren? Of wilt u uw markt uitbreiden? Een deelname aan het project Export Carrousel kan u hierbij helpen.

Tijdens dit project werken een groep nationale en internationale studenten, gedurende een periode van een half jaar, aan uw exportplan en/of vraagstuk. U krijgt ondersteunend advies, we schakelen de NBSO’s en andere externe adviseurs in, die ons verder kunnen helpen met onze export! We organiseren een aantal themabijeenkomsten en u legt contact met andere ondernemers, om zo uw netwerk te vergroten. Deelname aan de Export Carrousel geeft uw inspiratie en gedurende dit half jaar legt u de focus op export! In Friesland wordt het project mede mogelijke gemaakt door de Provincie Fryslân.

Wat vindt een eerdere deelnemer van dit project: “We stapten blanco in het project! Het project Export Carrousel heeft ons veel informatie en inzicht opgeleverd. We hebben de samenwerking met de studenten en GJSsupport als positief ervaren. Het enthousiasme en de input, maar ook de goed verzorgde bijeenkomsten zijn best een compliment waard.”

Een advies van een eerdere deelnemend bedrijf: “My advice; take time to focus differently, involve students for new thoughts and insights and…enjoy the journey of doing business.”

Heeft u interesse om deel te nemen aan de komende editie of heeft u nog een vraag? Meld u aan via het contactformulier.

Download hier de brochure: Export Carrousel Grenzeloos Groeien | GJSsupport

Back To Top