skip to Main Content

Arcadia en expositie van mijn schilderijen.
In de maanden juli en augustus zijn enkele werken van mij te zien in het poortgebouw van het historische Poptaslot te Marsum. In het kader van het Arcadia jaar exposeren enkele inwoners van Marsum hun werk en kun je ook enkele van de door mij gemaakte schilderijen bekijken.

Tekenen en kleuren heb ik al mijn hele leven gedaan, maar pas in 1995 heb ik mij aangemeld voor schilderlessen. En die lessen volg ik nog steeds, op elke maandagavond schilder ik tezamen met medecursisten, begonnen bij kunstschilder Douwe Idema en de laatste jaren bij kunstschilder Tjeerd Landman.
Samen schilderen met anderen geeft je inspiratie, je leert van elkaar en het biedt natuurlijk ook een stukje ontspanning wat nodig is om goed in balans te blijven, naast je werk.
Nog steeds heb ik het gevoel dat ik nog leer en hoe ik mijn techniek kan verbeteren of juist nieuwe technieken kan aanleren.

Het is een blik in de ogen, een klein detail, de sfeer van hetgeen je waarneemt wat je wilt vastleggen in een schilderij. Soms is het verhaal achter het plaatje de motivatie, zoals bij de eierverkoper.
Met schilderen van mooie luchten is op aanraden van Tjeerd en ik geef toe dat het schilderen van luchten is erg inspirerend om te doen, en de luchten in Nederland zijn vaak ook zo mooi dat je ze wel moet vastleggen.

Kom in de maanden juli en augustus naar het Poptaslot en geniet van mijn schilderijen en de gevarieerde exposite van mijn mededorpsbewoners

Expositie Masummer kunstenaars
Waar: in en rond het Poptaslot en in de kerk van Marsum
Te bezichtigen in de maanden juli en augustus van maandag t/m zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur.
Op zondag gesloten.

Poptaslot (Heringastate)
Slotleane 1, 9034 HN Marsum
Naar website Poptaslot: https://www.poptaslot.nl/activiteitenprogramma-juni-augustus/

Folder met informatie over de expositie is hier te openen / downloaden.

Op zaterdag 30 juli en zaterdag 13 augustus schilder ik samen met andere kunstenaars plein-air in de tuin van het Poptaslot.

Back To Top