skip to Main Content

Verbinden en versterken met focus

Verbinden en versterken komt in al mijn projecten en werkzaamheden naar voren. De kracht van een groot netwerk en de kennis over internationaal zakendoen komen tezamen.
Lees verder

Meet the Northern Industry

Het netwerk event van het jaar, vergroot in één dag je netwerk met meer dan 60 bedrijven en landenvertegenwoordigers uit wel 25 landen. Meet the Northern Industry 2021 wordt gehouden op donderdag 11 november 2021, in de Oude Suikerfabriek te Groningen.
Lees verder

Export Carrousel, keep going strong!!

Alweer de 15de editie van de Export Carrousel is in de eerste week van februari 2021 van start gegaan. Wil je een nieuwe exportmarkt in beeld gebracht hebben of wil je weten welke concurrenten in uw exportmarkt actief zijn? Voor het eerst je product exporteren? Of de export markt uitbreiden? Een deelname aan het project Export Carrousel kan je hierbij helpen.
Lees verder

SIB coach voor startende ondernemers met export

Samen met een grote groep SIB-coaches begeleiden we ondernemers met het starten van internationaal ondernemen, het exporteren. Ik ben een van die SIB coaches die jou kan helpen bij de eerste exportervaringen.
Lees verder

Het ondernemers-kleurenpalet

Of het nu gaat om een exportplan, het geven van een presentatie, het houden van een seminar, u wilt een boodschap overbrengen waaruit verkoop ontstaat met resultaat. Middels het invullen van het ondernemers-kleurenpalet brengen we een duidelijke focus aan en maken we een goed stappenplan om uit te komen bij die piketpaal die op de horizon gezet is. De verdere beschrijving van mijn individuele begeleiding met behulp van het ondernemers-kleurenpalet ben ik voor deze spiksplinternieuwe website nog aan het uitwerken. Over enkele dagen staat hier de gehele omschrijving. Mijn excuus dat u dit nu nog niet kunt lezen.

Lees verder
Exportkansen vergroten en verkoop laten groeien.

Export vraagt om een goede businesscase met focus en het hebben van het juiste netwerk.
Het een kan niet zonder het andere.

Dagelijks werk ik aan het actueel houden van het internationale netwerk. Of het nu gaat om een individuele opdracht of voor een organisatie, het belangrijkste is dat de juiste verbinding tussen de bedrijven wordt gemaakt.
Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden, neem dan contact met mij op.

Greta Jager – Smit

Back To Top