skip to Main Content

Mijn passie schilderen

Door zelf te schilderen leer je anders te kijken, waar komt het licht vandaan, neem ik voldoende donder en licht waar, maar je leer ook kritisch kijken. Wat neem ik nu daadwerkelijk waar, wat zie ik en welke boodschap hoort daarbij. Schilderen is voor mij een uitlaatklep die veel inspiratie geeft.
Lees verder

Verbinden en versterken met focus

Verbinden en versterken komt in al mijn projecten en werkzaamheden naar voren. De kracht van een groot netwerk en de kennis over internationaal zakendoen komen tezamen.
Lees verder

Meet the Northern industry

Het netwerk event van het jaar, vergroot in één dag je netwerk met meer dan 60 bedrijven en landenvertegenwoordigers uit wel 25 landen. Meet the Northern Industry 2022 wordt gehouden op donderdag 27 oktober op een boeiende locatie in de gemeente Súdwest Fryslân in Friesland.
Lees verder

Friese Exportclub

De Friese Exportclub is de netwerkclub voor en door bedrijven die internationaal actief zijn. Met de slogan "We think global but we act local" geef ik de laatste jaren uitvoering aan het programma van deze mooie netwerkclub. Breng de leden met elkaar in verbinding waardoor de versterking plaatsvind. Met elkaar werken we zo aan de versterking van de noordelijke economie. Het sparren met het bestuur, de contacten met de bedrijven, het werken aan een krachtig netwerk, lokaal en internationaal geeft mij veel energie en plezier. In al deze activiteiten komen mijn speerpunten tezamen. We werken de komende jaren aan het verder uitbreiden van de Friese Exportclub om zo een goede bijdrage te leveren aan het laten groeien van onze regio…

Lees verder

Het verbinden van de drie O’s

In het voorjaar van 2021 hebben we de laatste van de serie Export Carrousel gehouden. In de vijf jaar dat ik dit project vorm heb mogen geven is het uitgegroeid tot een volwassen product. De meerwaarde voor de ondernemers, naast het inzetten van studenten bij het uitwerken van een vraagstuk met een internationaal karakter, is geboden door het inzetten van het internationale netwerkwerk en kennis. Maar ook de koppeling die we voor de bedrijven gelegd hebben met ervaren collega-ondernemers. Maar we gaan door - Keep going strong!!
Lees verder

Samen strek voor klanten

De kracht van samenwerken. Voor MKB bedrijven in Noord Nederland met internationale ambities hebben we alle essentiële kennis samengebracht op één punt. Organisatieadvies, marketing & sales én exportbegeleiding met een beschikbaar regionaal en internationaal netwerk. Bijdragen aan een sterke Noordelijke economie en samenleving. Dat is wat ons drijft. Om dat te bereiken helpen wij Noordelijke MKB-bedrijven in hun groei en ontwikkeling. Sterke organisaties en merken zorgen namelijk voor een sterke economie en toekomstbestendige samenleving. Samen met Barry van Domani Advies helpen we ondernemers en hun teams in deze ontwikkeling en groei.
Lees verder

Support International Business

Support International Business, de vernieuwde regeling van de RVO. Internationaal ondernemen is fantastisch om te doen, maar vraagt om een goed plan, goede voorbereiding en focus. Graag help ik je daarbij en via de vernieuwde SIB regeling kun je activiteiten financieren om je zakelijke kansen te vergroten in het buitenland.
Lees verder
Exportkansen vergroten en verkoop laten groeien.

Export vraagt om een goede businesscase met focus en het hebben van het juiste netwerk.
Het een kan niet zonder het andere.

Dagelijks werk ik aan het actueel houden van het internationale netwerk. Of het nu gaat om een individuele opdracht of voor een organisatie, het belangrijkste is dat de juiste verbinding tussen de bedrijven wordt gemaakt.
Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden, neem dan contact met mij op.

Greta Jager – Smit

Back To Top