skip to Main Content

Over GJS

You must think like a man. Act like a lady. Look like a young girl. And work like a horse”.
Deze tegeltjeswijsheid eens gelezen bij een succesvolle zakenvrouw bij haar op het kantoor.

Een glasheldere
focus op de horizon.

Zonder doelen is een plan een droom en zonder routekaart kom je niet uit bij die stip op de horizon, waar je de piketpaal in de grond gaat slaan. De bewondering, die ik voelde tijdens een verkooptraining gericht op technische producten en diensten en de voordelen die ik daaraan heb gehad in mijn latere werk, overbrengen aan anderen, dat is wat mij drijft en enthousiast maakt. Mijn eigen creativiteit en ervaring kunnen inzetten voor anderen om de verkoopprestaties te kunnen verbeteren. Mijn werkzaamheden zijn erop gericht om de exportpositie van uw bedrijf te laten groeien, om focus aan te brengen en met u die piketpaal te slaan. Maar ook om ondernemers met elkaar te verbinden en te inspireren.

Een mooie testimonial van een tevreden ondernemer die ik graag met u deel:

Rewelacja! 
“Ridiculously efficient, concerned and Brilliant (Brllnt), is the phrase that comes to mind when I think about Greta”

Greta is a very concerned and helpful person, you feel at home, comfortable when working with Greta. And she knows what to do, outstanding partner for business.  ..when you need an export partner, the word GJSsupport comes to mind. Give her a call or send her a mail, you will not regret it.

Het is een feest om met Greta samen te werken, je zult niet teleurgesteld worden. Ze heeft echt hart voor de (je) zaak.
Po polsku: rewelacja! (in het Pools: uitmuntend!)

Paul M. van den Boogaard
CEO NederSolutions – Brllnt®
Leeuwarden – the Netherlands

Kijk bij projecten om te lezen hoe u daadwerkelijk aan de slag kunt te gaan om de verkoop en de export te laten groeien.

Verbinden en versterken

“Verbindingsofficier” – ijzersterk in het verbinden.

In al mijn activiteiten komt het verbinden en versterken naar voren. De juiste verbinding leggen tussen bedrijven en ondernemers, contacten in het buitenland, met het onderwijs of andere organisaties. Zorgen dat ons noordelijk bedrijfsleven zichtbaar is en wij met elkaar de versterking aanbrengen. Dit kan tijdens een van de grotere projecten, maar ook individueel.

Een van mijn projecten zijn de Export Carrousel, waarin ik de drie O’s bij elkaar breng: ondernemers, onderwijs en overheid. Het is een inspirerend project van een half jaar waar we samen met studenten van de noordelijke hogescholen werken aan een exportplan of internationaal vraagstuk, hierbij schakelen we dan ook het uitgebreide internationale netwerk van onze overheid bij in. Dit alles kan met financiële steun van de provinciale overheid.

Lees de ervaring van de ondernemer Kris Tirry van MPC Group:
“Greta is een echte Northern matchmaker! Dankzij haar goede links met “export-overheden” hebben wij belangrijke stappen weten te zetten op het gebied van export. Haar talent om verbanden te zien tussen mensen en markten is onmisbaar voor bedrijven die willen groeien op het gebied van export.
Bij ons bedrijf is de menselijke aanpak van groot belang, en dat geld ook voor Greta. Ze werkt enorm gedreven en minutieus om samen met ons een groot, internationaal netwerk aan te leggen. Daarbij heeft de Export Carrousel ons veel geholpen. De organisatorische kracht die Greta weet over te brengen heeft ons bedrijf snel en gestructureerd stappen laten zetten. “

Met toezeggingen creëer je hoop. Met het nakomen, vertrouwen. Als je de verwachting overtreft, creëer je ambassadeurschap.
Ik ga voor ambassadeurschap.
Jij ook?

Exportkansen vergroten, voor het eerst exporteren, een betere focus in de verkoop aanbrengen of hulp nodig bij een belangrijke presentatie? Ik zet graag mijn kennis en creativiteit in om u te helpen.

Back To Top