skip to Main Content
Een glasheldere
focus op de horizon.

Zonder doelen is een plan een droom en zonder routekaart kom je niet uit bij die stip op de horizon, waar je de piketpaal in de grond gaat slaan. De bewondering, die ik voelde tijdens een verkooptraining gericht op technische producten en diensten en de voordelen die ik daaraan heb gehad in mijn latere werk, overbrengen aan anderen, dat is wat mij drijft en enthousiast maakt. Mijn eigen creativiteit en ervaring kunnen inzetten voor anderen om de verkoopprestaties te kunnen verbeteren. Mijn werkzaamheden zijn erop gericht om de exportpositie van uw bedrijf te laten groeien, om focus aan te brengen en met u die piketpaal te slaan. Maar ook om ondernemers met elkaar te verbinden en te inspireren.

Kijk bij projecten om te lezen hoe u daadwerkelijk aan de slag kunt te gaan om de verkoop en de export te laten groeien.

Chawan en uw bedrijf.

De Japanse theekom, de Chawan wordt met de hand gemaakt, elke kom is uniek en ze nodigen je uit tot nader kijken. De raakvlakken tussen de Chawan en uw bedrijf zijn groot. De keramist maakt elke kom met een grote aandacht en passie, maar elke kom is verschillend. Voor uw klanten gaat het om de verschillen, om het onderscheidend vermogen van uw bedrijf, de unieke eigenschappen. Waarom kiest de klant voor uw product en voor uw bedrijf, wat is de gunfactor geweest. Het helder en duidelijk neerzetten van de WHY vergroot uw verkoopkansen. Maar deze “why” kan in het buitenland net weer een ander accent krijgen.

Met toezeggingen creëer je hoop. Met het nakomen, vertrouwen. Als je de verwachting overtreft, creëer je ambassadeurschap.
Ik ga voor ambassadeurschap.
U ook?

Exportkansen vergroten, voor het eerst exporteren, een betere focus in de verkoop aanbrengen of hulp nodig bij een belangrijke presentatie? Ik zet graag mijn kennis en creativiteit in om u te helpen.

Back To Top