skip to Main Content

Het kennen van de juiste persoon, op de juiste plaatst en op het juiste moment is cruciaal voor het succesvol zijn in zaken doen. Daarom is het continue werken en actueel houden van je netwerk zo belangrijk.

Meld je daarom aan voor de netwerkdag Meet the Northern Industry 2021 op donderdag 11 november aanstaande. Een dag waarop je werkt aan het verstreken van je internationale netwerk en het netwerk met je collega-bedrijven, die allemaal internationaal actief zijn.

Op MNi2021 is plaats voor zo’n 70 bedrijven en je treft er uit meer dan 25 landen landenvertegenwoordigers, er vinden interessante korte kennissessies plaats over landen zoals Vietnam en Roemenië, maar ook over de specifieke onderwerpen zoals de digital costumer yourney met inzet van de blockchain technology, douane afhandelingen. In de komende weken wordt het gehele programma ingevuld en staat het vermeld op de website. Kortom het wordt weer een heerlijke praktische dag waarop het netwerk centraal staat net zoals in 2018 en 2019!

Meld je je vandaag nog aan, want deze dag mag je niet missen als je internationaal actief bent.

Inschrijf / aanmeldformulier voor MNi2021.

Programma Mi2021

Onder MNi actueel staat vermeld welke landenvertegenwoordigers, dienstverleners, partners en bedrijven aanwezig zijn op MNi2021.

 

Back To Top