skip to Main Content

Meet the Northern industry - MNi

Het werken aan een sterk netwerk in het binnen en buitenland is de ziel van alle activiteiten die ik met MNi organiseer.

Meet the Northern industry, afgekort MNi.
Je bedrijf en activiteiten onder de aandacht brengen bij ons buitenlandnetwerk en bij je collega bedrijven.

Yes het stoplicht springt op groen
MNi2021 op donderdag 11 november 2021.

We pakken full speed de voorbereiding weer op nu eindelijk het steeds duidelijker wordt dat we in de tweede helft van dit jaar weer fysiek bijeenkomsten kunnen organiseren.
We kunnen elkaar weer in de ogen kijken, handen schudden, tegenover elkaar zitten en brainstormen over nieuwe exportmarkten. En dit alles gaan we doen tijdens de MNi2021, een plek waar we elkaar weer gaan ontmoeten komend uit de regio en vanuit het buitenland.

Meet the Northern industry 2021
Datum: donderdag 11 november 2021
Tijd: van 10.00 tot 16.00 uur
Inloop vanaf 9.00 uur en uitloop tot 17.00 uur
Waar: Oude Suikerfabriek in de stad Groningen

Meet the Northern industry is een dag waarop het bedrijfsleven uit het noorden van Nederland zich presenteert aan elkaar en aan ons buitenlandnetwerk en landenvertegenwoordigers uit diverse landen. Via een gerichte matchmaking brengen wij  je bedrijf in contact met de landenvertegenwoordigers. Maar er is ook voldoende ruimte voor de spontane ontmoeting en om kennis te maken met elkaar.
MNi is een dag van het leggen van contacten, het versterken van contacten, elkaar inspireren, versterken en onze export laten groeien.

MNi doen we niet alleen maar gezamenlijk met veel partners: De Friese Exportclub, Exportclub Noord, WTC Leeuwarden, Koninklijke Metaalunie, Rabobank, DeHaan, Water Alliance en NLinBusiness.

In aanloop naar MNi2021 editie komen we regelmatig voorbij met informatie, nieuwsfeiten en andere activiteiten in de nieuwsbrieven, op de website en op social media.

Verbindingen leggen voor bedrijven: Meet the Northern Industry in de ruimste zin des woords: alleen ga je sneller, maar samen kom je verder.

Back To Top