skip to Main Content

Meet the Northern industry - MNi

Het werken aan een sterk netwerk in het binnen en buitenland is de ziel van alle activiteiten die ik met MNi organiseer.

Meet the Northern industry, afgekort MNi.

Bedrijven en ondernemers in het Noorden zichtbaarder maken bij doelgroepen is een van de activiteiten die we met Meet the Northern industry willen bereiken.

De nul wordt een één!
De MNi dag voor 2020 is doorgeschoven naar 2021 en staat nu gepland voor donderdag 15 april.
Meet the Northern industry is een dag waarop het bedrijfsleven uit het noorden van Nederland zich presenteert aan elkaar en aan ons buitenlandnetwerk en landenvertegenwoordigers uit diverse landen. Via een gerichte matchmaking brengen wij de bedrijven in contact met de landenvertegenwoordigers. Maar er is ook voldoende ruimte voor de spontane ontmoeting en om kennis te maken met elkaar. MNi is een dag die in het teken staat van het zichtbaar maken van de bedrijven voor het buitenlandnetwerk en voor elkaar, elkaar inspireren en versterken.

MNi doen we niet alleen maar gezamenlijk met veel partners: De Friese Exportclub, Exportclub Noord, WTC Leeuwarden, Koninklijke Metaalunie, Rabobank, DeHaan, Water Alliance en NLinBusiness.

In aanloop naar MNi2021 editie komen we regelmatig voorbij met informatie, nieuwsfeiten en andere activiteiten in de nieuwsbrieven, op de website en op social media.

Verbindingen leggen voor bedrijven: Meet the Northern Industry in de ruimste zin des woords: alleen ga je sneller, maar samen kom je verder.

Back To Top