skip to Main Content

” Deze export netwerk dag voor Noord-Nederland staat als een huis!” is een van de vele reacties die geplaatst zijn op social media over de gehouden 2de editie van MNi2019 op 10 oktober 2019.
Een dag waarin we de verbinding zoeken met ons buitenlandnetwerk, maar ook met elkaar, collega bedrijven die bezig zijn met internationaal ondernemen. Een praktische dag waarop je je netwerk kunt versterken en je kennis kun vergroten. Op de 2de editie presenteerden zich een kleine 50 bedrijven en waren er 24 landenvertegenwoordigers uit 18 verschillende landen. Voor elk bedrijf waren er ingeplande matchmaking gesprekken met landenvertegenwoordigers. Daarnaast was er volop ruimte voor de spontane gesprekken. We hebben de dag afgesloten met twee presentaties over het nieuw te vormen platform Make it in the North voor internationaal talent en het nieuwe leiderschap om jong talent beter te kunnen vasthouden binnen onze bedrijven.

Heeft u nu deze dag gemist en had u er wel bij willen zijn, er komt een 3de editie. Blijf deze website volgen, of laat alvast weten dat u geïnteresseerd bent in een de volgende editie en we houden u op de hoogte. De foto’s laten een kleine impressie zien van een geslaagde MNi2019.

Back To Top