EXPORT CARROUSEL 
Veel bedrijven in Noord Nederland maken hun internationale ambities al waar, echter blijft er altijd ruimte over om nieuwe markten te ontdekken. Wilt u voor het eerst uw product exporteren? Of wilt u uw markt uitbreiden? Een deelname aan het project Export Carrousel kan u hierbij helpen.

Tijdens dit project werkt u samen met een groep nationale en internationale studenten, die u gedurende een periode van een half jaar, helpen met het opstellen van een exportplan. We schakelen de NBSO’s en andere externe adviseurs in, die ons verder kunnen helpen met onze export! We organiseren een aantal themabijeenkomsten en u legt contact met andere ondernemers, om zo uw netwerk te vergroten. Deelname aan de Export Carrousel geeft uw inspiratie en gedurende dit half jaar legt u de focus op export! In Friesland wordt het project mede mogelijke gemaakt door de Provincie Fryslân.

In september 2018 start de 10de editie van de Export Carrousel in Friesland en biedt ruimte voor 10 bedrijven en start de eerste editie in Groningen en biedt ruimte voor 6 tot 8 bedrijven. Interesse om deel te nemen, download hieronder de brochure of neem contact op.

Wat vinden eerdere deelnemers van dit project:
Dit zegt Friso Hielkema – Lotronics over zijn ervaring met de Export Carrousel: "Het was een groot plezier om nauw samen te werken met de leden van de Export Carrousel alsmede de studenten uit ons project. Het is erg leuk en interessant om de ambitieuze studenten te begeleiden en coachen vanuit de rol als opdrachtgever. De studenten hebben zichzelf overtroffen door een zeer solide onderzoek uit te voeren waarmee vervolgens pragmatisch en bruikbare advies op uitgebracht is."
Meer ervaringen van ondernemers kunt u lezen in de brochure over de Export Carrousel.

Heeft u interesse om deel te nemen?
Stuur een e-mail of bel!
Meer informatie over dit project, download hier de brochure: Flyer Export Carrousel | GJSsupport