skip to Main Content

Dagvoorzitter en meer!!
Tijdens het congres, conferentie, seminar of training wilt u dat de deelnemers worden geïnspireerd en geraakt worden. Als dagvoorzitter ben je de lijm tijdens uw congres, conferentie, seminar of symposium. Het is van belang dat de deelnemers worden geactiveerd, geïnspireerd raken en na afloop de kennis meenemen en het contact gelegd is.

Dagvoorzitterschap is maatwerk, een grondige voorbereiding is hierbij cruciaal. Ook hier is het zetten van die stip op de horizon, het slaan van die piketpaal van belang. Het helder en duidelijk maken welke boodschap er overgebracht moet worden.
Het is niet alleen de boodschap overbrengen, maar ook zorgen dat alle facetten van het evenement kloppen en goed zijn georganiseerd om uw doel te behalen.

Voor die conferentie / het congres / seminar of symposium / de klantendag of training, sla ik samen met u de piketpaal op de juiste plaats op de horizon en help u graag met het organiseren en presenteren.
Met de volgende vakgebieden heb ik zelf de meeste affiniteit: Verkoop | Export | Economie | Techniek | de BV Nederland | Arbeidsmarkt.

Organiseert u nu binnenkort dat evenement en u wilt daar een extra dimensie aangeven, neem geheel vrijblijvend contact met mij op en onder genot van een kop koffie besprek ik met u het te organiseren evenement.

Back To Top